Imprimir

Wetness és presentat al sector esportiu

En el marc del Saló de la Piscina.

 

El passat 15 d'octubre, vam presentar la marca Wetness al saló de la Piscina de Barcelona. El nostre objectiu era donar a conèixer les activitats del grup, atraure l'interès aquàtic d'usuaris i equipaments esportius, transmetre la il·lusió per aquest projecte i, sobre tot, la passió per l'aigua de tots els membres que participem, ja siguin tècnics esportius, col·laboradors o socis.

La presentació va començar amb un vídeo introductori i amb una breu descripció del grup i de la marca Wetness a càrrec de Jordi Cabanas, soci fundador de SEAE. A continuació, va ser el torn dels tres responsables de les activitats Wetness:

  • Carles Martínez, Director de PM Sitges i responsable de Wetness Academy, va fer èmfasi en portar la natació més enllà de la piscina i involucrar els pares en la educació del medi aquàtic.
  • Lluís Puig, cap de fisioteràpia de l'Hospital de l'Esperit Sant i representant de Wetness Health, va parlar de la necessitat de cobrir la demanda  de col·lectius que utilitzen l'aigua com a mètode de rehabilitació. Es va dirigir també a esportistes que necessiten un treball preventiu de lesions
  • Montse Xuclà, entrenadora personal i col·laboradora de l'àrea tècnica de SEAE, va parlar de les activitats aquàtiques més intenses  del grup, Wetness Training. Va destacar com a objectiu atraure a esportistes de les sales de fitness a les piscines.

La presentació va continuar amb Jordi Garcia, soci creatiu de fit&feel, encarregat del màrqueting de la marca i de la difusió de la marca a Internet. Lydia Pena, directora de SEAE, va tancar la presentació fent enrere en el temps per mostrar el plantejament de Wetness i el procés de creació de les diverses activitats.

Tots els ponents vam transmetre que Wetness és més que una classe de natació, una sessió de fisioteràpia o un entrenament intensiu. Wetness és un estil de vida i una manera d'entendre l'aigua que no s'ha vist mai i que arriba per atraure els esportistes i tothom que estigui interessat en fer esport dins l'aigua d'una manera diferent.

 
A continuació us deixem un  recull d'alguns moments de la presentació.
 

<< volver